Badjas Fleece

per pagina

Fleece badjas

De fleece badjas is een fijne badjas om aan te trekken na het douchen of na een ontspannen moment voor jezelf in bad. Vaak heb je het dan toch wat fris en de fleece badjas geeft je direct de nodige warmte. Als winter badjas doen de varianten van fleece het dan ook erg goed. Badjasboetiek heeft fleece badjassen voor heren, dames en kinderen.

Fleece badjas

De fleece badjas is een fijne badjas om aan te trekken na het douchen of na een ontspannen moment voor jezelf in bad. Vaak heb je het dan toch wat fris en de fleece badjas geeft je direct de nodige warmte. Als winter badjas doen de varianten van fleece het dan ook erg goed. Badjasboetiek heeft fleece badjassen voor heren, dames en kinderen.


Toont 1 - 30 van de 81 items

Fleece badjas

Een fleece badjas voelt heerlijk soepel aan. Direct wanneer je een fleece ochtendjas aantrekt voel je dat deze zich makkelijk om je lichaam vormt. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Op de eerste plaats zorgt dit ervoor dat de ochtendjas van fleece goed om je heen blijft zitten, waardoor deze lekker warm is. Daarnaast is het ook zo dat je een optimale bewegingsvrijheid houdt als je een fleece badjas draagt. Je kunt er werkelijk alles in doen, van ramen lappen tot gewoon lekker loungen voor de televisie. Het is niet vreemd dat de fleece badjas zo populair is bij Badjasboetiek.

 

Waarom is de badjas van fleece zo populair?

De badjas van fleece is natuurlijk vooral populair omdat de stof heerlijk warm is en altijd goed om je lichaam heen valt. Daarnaast heeft fleece een moderne en mooie uitstraling. De fleece badjas voor heren is bijvoorbeeld minstens even stijlvol als de velours badjassen en de dames badjas van fleece staat even elegant als de modellen van microvezel. Uiteraard is fleece een heerlijk zacht materiaal en ook dit draagt bij aan de populariteit. Wij hebben niet alleen leuke modellen voor heren en dames, maar bieden ook leuke fleece badjassen voor kinderen. Wil jij een fleece badjas voor kinderen kopen? Kijk dan even in ons assortiment kinderbadjassen. Hier kom je de meest leuke modellen tegen!

 

Diverse modellen van de fleece badjas

Zoek je naar een fijne dames badjas van fleece? Dan hebben wij korte en lange modellen voor je in de schappen liggen. Zoek je juist een stijlvolle fleece badjas voor heren? Dan heb je ook meer dan voldoende keuze. Zij hebben niet alleen verschillende modellen voor heren en dames, maar wij hebben ook speciale uitvoeringen in ons assortiment. Zo kun je bij ons ook goed terecht voor een ochtendjas van fleece die speciaal is ontworpen voor lange en smalle mensen. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook een fleece ochtendjas kopen in grote maat. De maten lopen door tot en met 7XL.

 

Genieten van een heerlijk zachte badjas

Een badjas van fleece is heerlijk. Het voelt bijna alsof je voortdurend omarmd wordt door een knuffelbeer, zo zacht. Wie wil dat nu niet? Deze zachte badjas verhoogt het comfort op die soms zeldzame momenten van ontspanning. Zoek je naar een fleece badjas voor dames, een model voor heren of een badjas van fleece voor je kind? Badjasboetiek heeft het allemaal in het veelzijdige assortiment. Neem gerust de tijd om het assortiment te bekijken. Je kunt bij iedere badjas de nodige extra informatie vinden.

 

Een fleece badjas bestellen

Je kunt bij ons direct online de fleece badjas bestellen die jou aanspreekt. Veel badjassen kunnen door ons worden voorzien van een naam of bijvoorbeeld een logo. Hiervoor kun je natuurlijk altijd contact opnemen als je dit wenst. Ook op de website leest je meer informatie over het personaliseren van badjassen. Wil je meer informatie of advies over een fleece badjas voor dames, heren of kinderen? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.