Badjas uniseks

Unisex badjas

De unisex badjas is een badjas die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden. Veel stellen kiezen voor dezelfde unisex badjas. Daar zijn deze badjassen dan ook uitstekend geschikt voor. Badjasboetiek heeft een ruim aanbod aan moderne en luxe unisex badjassen.

Unisex badjas

De unisex badjas is een badjas die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden. Veel stellen kiezen voor dezelfde unisex badjas. Daar zijn deze badjassen dan ook uitstekend geschikt voor. Badjasboetiek heeft een ruim aanbod aan moderne en luxe unisex badjassen.


Toont 1 - 20 van de 20 items

Unisex badjas

De unisex badjas is een badjas die geen specifieke pasvorm heeft voor heren of voor dames. Wanneer een badjas goed geschikt is om gedragen te worden door zowel een man als een vrouw, dan is er sprake van een unisex ochtendjas. Er zijn meerdere redenen te bedenken om te kiezen voor een unisex kamerjas. Zo zijn er stellen die graag dezelfde ochtendjas dragen. Dan zijn de unisex badjassen natuurlijk de ideale keuze. Je kunt ze gewoon samen wassen. Badjasboetiek heeft een leuk assortiment unisex ochtendjassen samengesteld. Je hebt de keuze uit diverse trendy modellen en leuke kleuren. Uiteraard hebben we ook een apart herenassortiment en een apart damesassortiment voor wie niet van unisex badjassen houdt.

 

Een unisex badjas of een uniseks badjas?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een unisex ochtendjas en een uniseks ochtendjas? Simpel, er is geen verschil. Het enige verschil is precies hetgeen dat je ziet, namelijk de spelling. Het maakt dus helemaal niet uit of je zoekt naar een uniseks kamerjas of een unisex kamerjas, want uiteindelijk kom je bij dezelfde badjassen uit. Mensen die zoeken naar dit soort badjassen zoeken gewoonweg naar badjassen die zowel door heren als door dames kunnen worden gedragen. Makkelijker kan het bijna niet. Juist omdat de uniseks badjassen steeds populairder worden hebben wij een veelzijdig assortiment in onze webwinkel opgenomen. Wij hebben niet alleen heren en dames badjassen, maar ook kinderbadjassen.

 

Unisex badjassen voor dames en heren

Unisex badjassen voor dames zijn dus eigenlijk gelijk aan de unisex badjassen voor heren. Dames badjassen, die echt alleen voor dames zijn bedoeld, hebben vaak een wat fijnere pasvorm. De heren badjassen kunnen dan juist weer bewust wat langer zijn. In Nederland zijn veel lange mannen te vinden, waardoor de extra lengte gewenst kan zijn. Dit zijn allemaal speciale toevoegingen die niet terug te vinden zijn in de uniseks badjassen. Deze badjassen zijn uiterst geschikt voor mannen én voor vrouwen.

 

De leukste heren en dames badjassen

Uniseks badjassen zijn natuurlijk erg leuk. Als jullie allebei met dezelfde badjas op de bank zitten te relaxen, dan geeft dit toch een echt gevoel van samenzijn. Dit is alleen niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook stelletjes die liever overal hun eigen ding in hebben. Dat is natuurlijk ook helemaal prima! Je kunt dan eens een kijkje nemen in ons assortiment dames badjassen voor een elegant model voor haar en in je kunt de heren badjassen doorspitten voor een trendy model voor hem. Wil je direct iets leuks voor de kinderen bestellen? Dan staat ons assortiment kinderbadjassen voor je klaar.

 

Uw ideale unisex badjas kopen bij Badjasboetiek.nl

In meerdere situaties is het een goede keuze om een unisex badjas te kopen. Je kunt niet alleen een badjas kopen voor jezelf, maar natuurlijk ook direct voor je partner. Hoe romantisch is het als jullie beiden dezelfde badjas dragen? Ben je eigenlijk helemaal niet zo romantisch? Dan kun je natuurlijk ook gewoon twee verschillende badjassen kopen. Bestel online de badjas of badjassen van jou/jullie keuze of neem contact met ons op als je advies nodig hebt. Wij helpen je graag.

Informatie

  • Vraag of wil je advies?

    Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 16.00 uur via 0561-618712 of info@badjasboetiek.nl


Tevreden klanten!