Dames badjas

Filters
Nieuw

Kinderbadjas WIT met rugnummer en eigen naam

 34,95
Nieuw

Badjas WIT met rugnummer en eigen naam TD1813

 44,95
Nieuw

Badjas ZWART met rugnummer en eigen naam TD1813

 44,95

Esprit Dames Badjas Striped Hooded capuchon Raspberry Roze

 69,95

Esprit Dames Badjas Striped Hooded capuchon Turquoise

 69,95

Esprit Dames Badjas Striped Hooded capuchon Stone Grijs

 69,95

Capuchon wafelbadjas French Navy

 54,95

Pastunette ochtendjas citroengeel op=op

 49,95

Pastunette Luxe ochtendjas in fris turquoise – mint op=op

 69,95

Pastunette ochtendjas rood op=op

 49,95

Pastunette ochtendjas pink met streep op=op

 69,95

Jet Originals badjas Flowers and Fruit

 119,95

Dames badjas

Een dames badjas moet aan bepaalde voorwaarden voldoen: jouw voorwaarden! Geen vrouw is hetzelfde. Iedere (jonge)dame heeft een eigen gevoel voor mode, maar daarnaast natuurlijk ook eigen voorkeuren als het gaat om kleur en materiaal bijvoorbeeld. Zo houdt de één van een heerlijk zachte dames badjas met een traditionele ceintuur en geeft de ander de voorkeur aan een moderne en luxe dames badjas met ritssluiting. Geen vrouw is hetzelfde en daar houden wij graag rekening mee in ons assortiment dames badjassen.

De moderne badjas voor dames

Ochtendjassen voor dames zijn er in de meest verschillende modellen. Voorheen kenden we eigenlijk alleen de dames badjassen in het standaard model, voorzien van een ceintuur. Tegenwoordig zijn deze dames badjassen natuurlijk nog steeds te verkrijgen, maar er zijn ook andere ochtendjassen voor dames bij gekomen. Vandaag de dag is niets meer standaard aan de badjas voor dames. Je hebt de keuze uit badjassen met capuchon, met een ritssluiting of een sluiting met knopen, een smalle kraag of een bijvoorbeeld een dames badjas met sjaalkraag. Natuurlijk zijn er korte en lange badjassen, dames badjassen in kleinere en grotere maten, luchtige ochtendjassen en lekker warme winter badjassen. De keuze is eindeloos!

Een heerlijk warme badjas kopen

Een korte badjas voor vrouwen, gemaakt van een dunnere stof, is natuurlijk heerlijk voor in de lente en de zomer. Toch, als de regen door de storm tegen de ruiten wordt gegooid in de herfst of de sneeuw vrolijk naar beneden dwarrelt in de winter is een dergelijke dames badjas wat minder comfortabel. Natuurlijk kun je deze nog steeds wel dragen, bijvoorbeeld als je er een huispak onder draagt, maar veel vrouwen geven dan de voorkeur aan een lekker warme  badjas. Voor de frisse perioden van het jaar kun je bij ons een comfortabel warme warme winter badjas. kopen.

Ook voor de grote maten badjas

Veel dames met een maatje meer hebben moeite met het vinden van een fijne badjas. Vaak ontstaat er het probleem dat de dames badjas niet goed dicht kan of alleen dicht blijft zitten zolang je overeind staat. Dit is heel vervelend en echt niet nodig. Ook voor dames met een maatje meer zijn er prachtige badjassen te koop. Ben jij op zoek naar een moderne en luxe grote maten badjas? Bij Badjasboetiek kun je de mooiste modellen vinden. Wij bieden niet alleen een
grote maten badjas voor dames, maar ook voor de heren hebben wij een mooie badjas in grote maat.

Bestel de ochtendjassen voor dames online

Als jij zoekt naar leuke, moderne en unieke ochtendjassen voor dames, dan vind je in ons assortiment zeker wat je zoekt. Voor iedere vrouw hebben wij een mooie badjas voor dames in de collectie. Natuurlijk kun je niet alleen een kijkje nemen in ons aanbod dames badjassen. Ook voor een heren badjas of een leuke kinder badjas ben je bij ons welkom. Je kunt online je bestelling plaatsen. Wij gaan er direct mee aan de slag.