Verzenden en retourneren

Nadat het bedrag bij Badjasboetiek op de rekening staat, wordt je bestelling binnen twee werkdagen (48 uur) via Post.nl aangeboden. Mocht het langer duren dan twee werkdagen, dan stellen wij je daarvan op de hoogte en heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Wij maken het aankoopbedrag dan binnen dertig dagen weer naar jou over. Post.nl bezorgt over het algemeen de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.

Bij ‘niet thuis’ wordt het pakketje op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Kan de bezorging dan nog niet plaatsvinden dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor/vestiging waar jouw bestelling gedurende een periode afgehaald kan worden. Voor het niet tijdig bezorgen door Post.nl, kan Badjasboetiek niet aansprakelijk worden gesteld.

De verzending van jouw bestelling is Gratis. Een eventuele retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Badjasboetiek kan ook pakketjes met handdoeken of badjassen naar het buitenland versturen. Neem voor de tarieven die hierbij gelden contact met ons op, want dit kan erg variëren.

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je aankopen bij Badjasboetiek. Echter, de situatie kan zich voordoen dat je een artikel wilt retourneren.
Retour zenden is voor uw rekening.

Als je een artikel wilt retourneren cq. ruilen dient dit kenbaar gemaakt te worden, binnen 14 dagen na ontvangst, aan Badjasboetiek. Badjasboetiek zal dan een retour nummer geven. Het pakketje wordt enkel door Badjasboetiek geaccepteerd als het voorzien is van het door Badjasboetiek afgegeven retournummer.

Het spreekt vanzelf dat het artikel ongebruikt is.
Het wordt alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd is, niet ruikt naar parfum of deodorant en wij er geen haren op aantreffen.

Je mag de artikelen dus best uit de doos halen om te kijken of het is wat je dacht en passen, maar niet ontdoen van de beschermende delen en kaartjes.

Download hier het retourformulier welke je dient mee te sturen met de retourzending.

De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. De klant ontvangt het aankoopbedrag retour. Het pakketje kan gestuurd worden naar het volgende adres:

Badjasboetiek
Smalle Weegbree 3
8472 BG Wolvega.

tel. 0561-618712
info@badjasboetiek.nl

 
Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden, Badjasboetiek zal je hiervan op de hoogte houden.

Wil je meer weten over de verzendmethode of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.