Badjassen met naam

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan zijn onze badjassen met naam het ideale cadeau. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende lettertypes en kleuren opdruk. Het is niet alleen geschikt als cadeau voor een ander, maar u kunt het uzelf natuurlijk ook cadeau doen. Onze badjassen zijn van hoge kwaliteit en zijn heerlijk zacht. De badjassen zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende maten.

kinder badjasjes geborduurd
Gepersonaliseerde kinder badjas

De mogelijkheden

Badjassen met naam zijn geschikt voor verschillende situaties en gelegenheden. Zo is het erg leuk voor vrienden of familie die net ouders zijn geworden. De naam van het kindje kunnen wij voor u op een kleine badjas borduren. Ook is het een ideaal huwelijkscadeau dat u kunt geven aan een bruidspaar. Laat een set met badjassen borduren met de namen, initialen of een andere tekst. Met deze voorbeelden geeft u in ieder geval een bijzonder cadeau dat erg persoonlijk is.

 

Badjas met naam
geborduurde badjas

Uw badjas personaliseren

Wij bieden u diverse mogelijkheden bij het personaliseren van uw badjas:

  •          Verschillende lettertypes
  •          Diverse kleuren
  •          Voor- en achterkant borduren
  •          Kies zelf uw tekst

Wanneer u de juiste badjas heeft gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet, kunt u tijdens de bestelling aanvinken dat u de badjas wilt voorzien van borduring. Daarna kiest u ten eerste het lettertype. We bieden u een keuze uit 8 verschillende soorten. Vervolgens kiest u de kleur en de tekst die u op de badjas wilt hebben staan. Tot slot bieden we u de optie voor het borduren van zowel de voorkant als achterkant van de badjas.

Badjas met borduring logo
geborduurde badjas
geborduurde badjas

Badjassen met naam bestellen

Personaliseer uw eigen badjas of geef het aan iemand cadeau. Bekijk nu ons aanbod en bestel online de badjassen met naam. We bieden u een ruime collectie aan van verschillende badjassen voor jong en oud. Selecteer uw voorkeuren en kies een mooie badjas uit die aan uw wensen en eisen voldoet.

geborduurde badjas