✓ Grootste aanbod uit NL
✓ Gratis verzending
✓ Uit voorraad leverbaar

Badjas met naam

Van badjassen en strandlakens tot de fijnste wellness producten. Bij Badjas Boetiek weten wij wel wat je nodig hebt om lekker te kunnen ontspannen. Niet voor niets vind je bij ons het grootste aanbod badjassen in Nederland. Bekijk en ervaar het grote assortiment in onze shop.

Kies je badjas

Bekijk onze meest populaire badjassen van dit moment

Badjas personaliseren met naam of tekst

Een badjas met naam is een persoonlijk cadeau waar mensen vaak nog jarenlang plezier van hebben. Bij Badjas Boetiek bieden wij verschillende mogelijkheden voor het personaliseren van de badjas.

Zo kan je kiezen uit:

– 5 Verschillende lettertypes
– 12 verschillende kleuren
– Voor- en/of achterkant borduren
– Een unieke hartjes borduring

Natuurlijk kies je ook zelf de badjas en een leuke tekst of naam. Heb je een badjas gevonden die aan je wensen voldoet? Vink dan tijdens de bestelling aan dat je de badjas van een borduring wilt voorzien. Kies vervolgens het lettertype, de kleur en de tekst die je op de badjas wil laten borduren.

Wat jij doet

Kies het product dat je wilt borduren op onze website

Klik op personaliseren en vink het vakje aan om een borduring toe te voegen.

Kies o.a. het lettertype en de kleur borduring

Vul de naam of een andere tekst in

Vergeet niet het product in de winkelwagen te plaatsen

Onze hoge kwaliteit badjassen

Voordat je een badjas met naam door ons laat bedrukken, is het belangrijk dat je eerst een mooie badjas selecteert. Onze badjassen zijn van hoge kwaliteit en heerlijk zacht. Uiteraard zijn de badjassen beschikbaar in de meest uiteenlopende maten.

Hieronder een overzicht van enkele badjassen die wij vaak voor onze klanten bedrukken.

Natuurlijk vind je op onze website nog veel meer badjassen om uit te kiezen. O.a. van Cawö, Pastunette, Vossen en andere topmerken!

Met vragen of opmerkingen vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Graag je emailadres en/of telefoonnummer invullen.