Badjas met naam

Een origineel cadeau voor verschillende gelegenheden

Is je moeder jarig, gaat je neef trouwen of hebben goede vrienden net een baby gekregen? Onze badjassen met naam zijn het ideale cadeau! Maak een keuze uit de verschillende kleuren en lettertypes en laat een badjas borduren met de naam, initialen of een andere leuke tekst. Natuurlijk is een hippe badjas niet alleen een leuk cadeau voor een ander, maar ook voor jezelf.

Gepersonaliseerde kinder badjas
kinder badjasjes geborduurd
Badjas met naam Pilot

Onze hoge kwaliteit badjassen

Voordat je een badjas met naam door ons laat bedrukken, is het belangrijk dat je eerst een mooie badjas selecteert. Onze badjassen zijn van hoge kwaliteit en heerlijk zacht. Uiteraard zijn de badjassen beschikbaar in de meest uiteenlopende maten.

Hieronder een overzicht van enkele badjassen die wij vaak voor onze klanten bedrukken.

Natuurlijk vind je op onze website nog veel meer badjassen om uit te kiezen. O.a. van Cawö, Pastunette, Vossen en andere topmerken!

Badjas personaliseren met naam of tekst

Een badjas met naam is een persoonlijk cadeau waar mensen vaak nog jarenlang plezier van hebben. Bij Badjas Boetiek bieden wij verschillende mogelijkheden voor het personaliseren van de badjas.

Zo kan je kiezen uit:

  • 5 Verschillende lettertypes
  • 12 verschillende kleuren
  • Voor- en/of achterkant borduren
  • Een unieke hartjes borduring

Natuurlijk kies je ook zelf de badjas en een leuke tekst of naam. Heb je een badjas gevonden die aan je wensen voldoet? Vink dan tijdens de bestelling aan dat je de badjas van een borduring wilt voorzien. Kies vervolgens het lettertype, de kleur en de tekst die je op de badjas wil laten borduren.

Download onze inspiratiegids

Wil je een leuke tekst op de badjas bedrukken, maar heb je geen inspiratie? Download onze inspiratiegids met 100+ ideeën.

geborduurde badjas
geborduurde badjassen

Badjas met naam bestellen?

Een badjas met naam is een geschikt cadeau voor verschillende situaties en gelegenheden! Bekijk ons aanbod badjassen en bestel de badjas met naam online. Wij bieden een ruime collectie aan van verschillende badjassen voor jong en oud.

Selecteer je voorkeuren zodat de badjas aan al je wensen en eisen voldoet. Wij zullen de badjas bedrukken en vervolgens zo snel mogelijk verzenden, zodat je niet te lang op je badjas met borduring hoeft te wachten.