Fleece badjassen


Fleece badjassen zijn zacht, behaaglijk en heerlijk warm.

fleece heren badjas                             

Fleece is een synthetisch materiaal, meestal is het van polyester gemaakt. De fleece badjas is zo warm omdat de stof sterk isoleert.
Dit komt omdat de stof van de badjas na het breien gewassen en gekrompen wordt.
Na het wassen en krimpen, ziet de stof eruit als een lekker zacht lamsvachtje. Dit polyester lamsvachtje is ideaal om dames en heren badjassen van te maken.
Behaaglijk, warm, heerlijk zacht, aaibaar en comfortabel, dat is toch wat je van een fleece badjas verwacht? Daarbij komt nog dat fleece badjassen goed hun kleur behouden en vriendelijk zijn geprijsd.

Kinderen vinden een fleece badjas heerlijk, hij is zo knuffelig zacht en te koop in leuke en grappige prints. Daarbij is hij heerlijk warm en hij kan tegen een stootje. Een fleece badjas is heel geschikt om de dag mee te beginnen en de dag mee te eindigen. 

Een fleece badjas heeft een isolerende werking, daarom is hij niet geschikt om als sauna badjas te gebruiken. Hij neemt weinig vocht op doordat hij van een synthetische stof is gemaakt. Als u een badjas zoekt die wel vocht opneemt en ademt, kijk dan voor meer informatie bij katoenen en badstof sauna badjassen.

Fleece badjassen zijn ook heel geschikt om te personaliseren.

fleese badjas personaliseren

                      

Badjas Boetiek borduurt een naam of leuke kreet op de voor of achterkant van de fleece badjas.
Wil je meer weten over het borduren van je badjas kijk dan verder bij personaliseren.

Badjas boetiek heeft dan ook fleece badjassen in heel veel kleuren. Grijze, blauwe, roze, paarse en zwarte fleece badjassen, gestreept en geblokt met bloemen en circels. Een badjas voor je kleine of grote lieverd, een fijne fleece badjas voor hem en haar


Kortom een fleece badjas voor de hele familie om samen de dag lekker lui te beginnen of af te sluiten.