Borduur je naam of leuke kreet

Badjassen personaliseren 

Badjassen personaliseren met een naam of bijvoorbeeld een logo is natuurlijk altijd leuk. Je kunt je eigen badjas met naam altijd herkennen in een wellness center en een badjas met logo is een mooi relatiegeschenk voor zakenrelaties. Natuurlijk is het ook leuk om een badjas met naam cadeau te doen aan iemand die je dierbaar is. Badjasboetiek kan badjassen personaliseren met een mooi borduurwerk.

Maak een bruidspaar blij

badjas als huwelijks cadeau
gepersonaliseerde badjassen

Badjassen met naam zijn erg leuk om cadeau te doen. Wanneer een cadeau van een naam wordt voorzien is dit toch een teken dat er echt goed over het presentje is nagedacht. Daarnaast wordt een badjas vaak gezien als een kledingstuk dat staat voor ontspanning en welzijn. Het is daarmee een heel mooi cadeau om een badjas met naam aan iemand te geven. Badjasboetiek kan luxe herenbadjassen en trendy damesbadjassen voorzien van een borduurwerk. Wij kunnen de badjas van een naam, een uitspraak of bijvoorbeeld een logo voorzien. Wij maken het zoals jij het wilt.

badjas borduring
badjas Master of Science

Verras nieuwe ouders

Een babybadjas met de naam als kraamcadeau is een leuke manier om ouders te verrassen. Ouders zullen het cadeau en de gevers zeker waarderen. Badjas Boetiek heeft ook badjasjes met naam voor de peuter en grotere kinderbadjassen met naam. Zo kan de hele familie blij zijn met de geborduurde badjas die gepersonaliseerd is met naam.

cms_peuterbadjas-met-borduring
geborduurde kinderbadjasjes
geborduurde meisjes badjas
geborduurd cadeau

Business to Business

Zoek je een leuke blijk van waardering voor personeel of relaties?
Strandlakens laten borduren is een gegarandeerd succes.
Een strandlaken geborduurd met naam of een strandlaken geborduurd met logo, laat zien dat er nagedacht is over een leuk cadeau.

Voor grote aantallen vanaf 25 stuks geborduurde strandlakens of geborduurde badjassen hanteert Badjas Boetiek speciale prijzen.
Voor logo’s en meer dan één naam tekst kunt u contact met ons opnemen
0561-618712.