Merken Er zijn 17 merken

Toont 1 - 17 van de 17 items
 • ARTG

  De artikelen van ARTG worden geproduceerd in een door henzelf geselecteerde fabriek in een typisch plattelandsdorpje. De fabricage geschiedt nog steeds op de weefmachines van jaren geleden, inclusief de traditionele weefkaarten. Het complete assortiment van ARTG is altijd 100% Turkse katoen, zonder toevoeging van verschillende polymeren, waardoor de absorptie en gebruiksgemak gegarandeerd is. ARTG is zich zeer bewust van hun rol in de ‘textiel’-keten. Vandaar dat zij samenwerken met een relatief kleine fabriek in een klein dorpje in Turkije. Hiermee omzeilen zij de grote ‘productiehuizen’ in de regio Istanbul.

 • Babiezz en Boyzz & Girlzz BADJASSEN

  Babiezz en Boyzz & Girlzz 

  Babiezz en Boyzz & Girlzz zijn twee merken die zich inzetten om de leukste badjassen voor baby’s en kinderen te maken. Baby’s, peuters, kleuters en grotere kinderen kunnen genieten van de heerlijk zachte badjassen van Babiezz en Boyzz & Girlzz. Natuurlijk zijn deze kleurrijke modellen te bestellen bij Badjasboetiek tegen een leuke prijs. • CAWÖ

  Cawö

  Cawö badjassen zijn internationaal erg populair. De mode van dit merk wordt gemaakt door een Duitse onderneming. Het merk Cawö heeft een bijzonder lange ervaring. In 1947, vlak na de Tweede Wereldoorlog, werd dit Duitse familiebedrijf al opgericht. Je mag dan ook niet anders dan een hoge kwaliteit verwachten van de Cawö producten, welke je uiteraard bij Badjasboetiek kunt bestellen.

 • CHARMOR

  Charmor badjassen

  Charmor badjassen bezitten een hoge kwaliteit, zijn heerlijk om te dragen en stralen pure elegantie uit. Het is dan ook niet heel vreemd dat de Charmor badjassen zo in trek zijn. Bij Badjasboetiek kun je een mooie collectie badjassen van Charmor vinden, compleet met verschillende modellen in diverse stijlvolle kleuren.

 • IRRESISTIBLE

  Irresistible

  Irresistible badjassen worden met een passie voor comfort gemaakt. Het merk heeft daarom meer comfortproducten in de collectie opgenomen. Zo zijn er ook Irresistible huispakken en onesies of jumpsuits. Alles om heerlijk te ontspannen in je vrije tijd, met een comfortabele outfit aan. De Irresistible mode is natuurlijk online bij Badjasboetiek te bestellen.

 • J-J Badjassen

  J-J Products

  J-J Products biedt badjassen voor volwassenen en kinderen. Dit merk maakt gebruik van een mix die wérkt voor de textielproducten. Design wordt namelijk gecombineerd met technologie en innovatie. Het resultaat is een collectie functionele en comfortabele J-J Products badjassen in moderne ontwerpen. Natuurlijk heeft Badjasboetiek een veelzijdige collectie voor je klaarstaan in de webwinkel.

 • JORZOLINO

  Jorzolino

  Jorzolino badjassen bezitten de hoogste kwaliteit. Eigenlijk kun je alle goede eigenschappen die een badjas kan hebben vinden in de ontwerpen van dit merk. Logisch ook wel, wat Jorzolino bestaat al sinds 1781. Het merk heeft dan ook al meer dan twee eeuwen ervaring! Voor Jorzolino badjassen ben je bij Badjasboetiek aan het juiste adres.

 • M.E.Q.

  M.E.Q.

  M.E.Q. herenmode is mode met een simplistische kracht. De producten van dit merk worden gemaakt vanuit de gedachte dat niets zo schoon is als eenvoud. Het is dan ook zo dat de eenvoud in de ontwerpen van het merk M.E.Q. zorgt voor de enorme populariteit van dit merk. Natuurlijk kun je de M.E.Q. badjassen bij Badjasboetiek bestellen.

 • MEDAILLON

  Medaillon

  Medaillon badjassen zijn luxe badjassen die elke vrouw een heerlijk gevoel van luxe kunnen bieden. Het is dan ook niet heel vreemd dat de Medaillon damesbadjassen erg populair zijn. In de collectie van dit merk vind je de leukste modellen voor iedere dame en daarnaast kun je ook voor een huispak terecht bij Medaillon. Natuurlijk is dit merk ruim vertegenwoordigd bij Badjasboetiek.

 • PASTUNETTE

  Pastunette

  Pastunette badjassen zijn ideaal voor mannen en vrouwen die houden van comfort en luxe. Het merk Pastunette behoort tot de meest bekende en meest geliefde merken. Het label is dan ook belangrijke samenwerkingen voor de verkoop aangegaan, zoals met het populaire Livera. De badjassen van Pastunette, het merk dat al sinds 1969 bestaat, worden ook bij Badjasboetiek aangeboden.

 • PAUL HOPKINS

  Paul Hopkins

  Paul Hopkins badjassen stralen pure luxe uit. Een enkele blik op de ontwerpen van dit luxemerk is voldoende om te weten dat deze badjassen jou een optimaal comfort kunnen bieden. Badjasboetiek biedt je uitsluitend badjassen, huispakken en andere artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Juist daarom mogen de badjassen van Paul Hopkins niet aan ons assortiment ontbreken.

 • PURO

  Puro 

  Puro badjassen zijn modellen die met aandacht voor het milieu worden gemaakt. Wanneer je kiest voor een Puro badjas, dan maak je een milieubewuste keuze. Dit wordt uiteindelijk steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Hiermee laat Puro zien dat het merk goed bezig is met duurzaamheid. Natuurlijk is Badjasboetiek dan ook trots om de badjassen van dit merk in het assortiment te mogen presenteren.

 • RINGELLA

  Ringella badjassen

  Ringella badjassen zijn tegenwoordig erg populair. Als je een kijkje neemt in het assortiment moderne Ringella badjassen van Badjasboetiek, dan begrijp je direct waarom. Deze badjassen zijn lekker warm, behaaglijk en elegant tegelijk. Voor een mooie Ringella badjas ben je altijd welkom in onze webwinkel. Neem gerust een kijkje in de collectie.

 • ROBSON

  Robson

  Robson badjassen behoren al tientallen jaren tot de favorieten van vele mannen. Dit merk biedt niet alleen badjassen voor heren, maar is vooral ook bekend geworden om de nachtmode voor heren. Het merk Robson werd al in 1950 opgericht en heeft dan ook al behoorlijk wat ervaring op de markt. Bestel de Robson badjassen eenvoudig online bij Badjasboetiek, tegen een scherpe prijs.

 • TEMPTATION

  Temptation

  Temptation badjassen brengen iedere brouw in verleiding. Hier komt natuurlijk ook de merknaam vandaan. Temptation betekent letterlijk ‘verleiding’ en een badjas moet dan ook een zekere mate van sierlijkheid uitstralen om deze omschrijving te mogen ontvangen. De Temptation damesbadjas is charmant, aantrekkelijk en verleidelijk. Natuurlijk kun je bij Badjasboetiek een mooie Temptation badjas bestellen.

 • TENDERNESS

  Tenderness 

  Tenderness badjassen bieden je een gevoel van tederheid om je heen. Dit is precies wat de naam van dit merk jou duidelijk wil maken. Zachte tederheid die je om je heen kunt slaan. Wie wil dat nu niet? Juist daarom zijn de damesbadjassen van Tenderness zeker aan te raden. Je kunt de Tenderness badjassen natuurlijk bij Badjasboetiek bestellen.

 • WITTE LIETAER

  De Witte Lietaer

  De Witte Lietaer badjassen zijn immens populair. Het merk, dat al in 1898 werd opgericht, blijft vasthouden aan de basis. Dit betekent dat je altijd een hoogwaardige kwaliteit mag verwachten van De Witte Lietaer textiel. Het bedrijf werd opgericht als vlasweverij door Zeno de Witte en Leonie Lietaer. De hoogwaardige badjassen van dit succesvolle textielbedrijf mogen natuurlijk niet aan het assortiment van Badjasboetiek ontbreken.

Toont 1 - 17 van de 17 items