handdoeken met naam

Bestel bij ons persoonlijke handdoeken voor het hele gezin

Handdoek met naam

Ben je op zoek naar een handdoek met naam?

Of vind je het leuk om de handdoeken met de namen van je gezinsleden te borduren?

Bij Badkamer Boetiek is het mogelijk je handdoek te borduren met naam of leuke tekst! Je bepaalt uiteraard helemaal zelf hoe je handdoek met naam eruit komt te zien.

Handdoek met naam

Uiteraard bieden wij heel veel maten en kleuren. Allen te borduren met naam, tekst of logo!

Wat jij doet

nummer-11

Kies het product dat je wilt borduren op onze website

nummer-22

Vink het vakje aan om een borduring toe te voegen.

nummer-33

Kies o.a. het lettertype en de kleur borduring

nummer-44

Vul de naam of een andere tekst in

nummer-55

Vergeet niet het product in de winkelwagen te plaatsen

De mogelijkheden

Artboard

Baby handdoek met naam

Wil je nieuwe ouders verrassen met een persoonlijk cadeau, geef dan een handdoek met de naam of een kinderbadjas met de geboortedatum van de kleine. Je cadeau zal niet snel worden vergeten!

Artboard

Handdoekenset met naam

Op Badkamer Boetiek vind je verschillende handdoekensets die je kan laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Zo weet je zeker dat alle handdoeken in je badkamer bij elkaar passen.

Artboard

Strandlaken borduren

Een strandlaken borduren is een schitterende optie. Zo weet je zeker dat het jouw strandlaken is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan is een gepersonaliseerd strandlaken zeker een aanrader!

Artboard

Verras een bruidspaar

Gepersonaliseerde handdoeken of badjassen zijn ook het perfecte cadeau voor een bruidspaar. Borduur onze producten met de namen, “Mr. & Mrs.”, datum of een andere toepasselijke kreet!

Handdoek borduren

Per borduring zijn maar een vast aantal posities beschikbaar. Hoe groter het woord (posities), des te kleiner de letters worden. Een woord van 5 letters heeft dus grotere letters dan een woord van 10 letters. Plaats je een bestelling met verschillende namen, dan kan de ene naam iets groter uitvallen dan de andere.

Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden!

Handdoek met logo

Bedrijven kunnen ook gepersonaliseerde handdoeken bestellen bij Badkamer Boetiek. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor grote aantallen (25, 50, 100, 1000 stuks) hanteren wij bovendien speciale prijzen. Badkamer Boetiek borduurt de handdoek met tekst, naam of logo.