✓ Grootste aanbod uit NL
✓ Gratis verzending vanaf €20,-
✓ Uit voorraad leverbaar

Handdoeken

Filters
Nieuw

Life Style uni Rood badtextiel

Vanaf:  4,95

Sport handdoek badstof 30x130cm

 9,95

Golf handdoek velours badstof 40x50cm met haakje

 9,95

Strandlaken Sea Salt Sand Cawö

 39,95

The One Towelling handdoek serie Royal blauw

Vanaf:  2,95

The One Towelling handdoek serie Oranje

Vanaf:  2,95

The One Towelling handdoek serie Terra

Vanaf:  2,95

Uni Strandlaken 100x210cm in 7 kleuren

 24,95

Sense Multicolor badtextiel Cawö

Vanaf:  5,50

The One Towelling handdoek serie Antraciet

Vanaf:  2,95

The One Towelling handdoek serie Navy

Vanaf:  2,95

The One Towelling handdoek serie Petrol

Vanaf:  2,95

Handdoek kopen

Handdoeken zijn één van de meest bepalende items in je badkamer. De impact van een handdoek is groot! Met de kleur van bijvoorbeeld de washandjes, handdoeken, gastendoekjes, baddoeken en douchelakens heb je een sfeerbepalend element in handen. Ga je voor eenvoud of doorbreek je alle conventies en ga helemaal los met een onverwacht kleurcombinaties?

Een grote of een kleine handdoek?

Als je een stapel handdoeken wilt kopen, loop je al snel tegen de verschillende afmetingen aan. Ieder afmeting heeft zijn eigen naam. In de volksmond heet het gewoon een “grote” of “kleine” handdoek.  Welke handdoek wordt waarvoor gebruikt? Hieronder volgt een korte uitleg.

Gastendoek 30 x 50 cm

Het kleinste handdoekje heeft een afmeting van 30 x 50 cm en wordt een gastendoekje genoemd. Gastendoekjes worden in het algemeen naast het fonteintje in het toilet gebruikt.

Handdoek 50 x 100 cm

Als tweede komt de gewone handdoek van 50 x 100 cm. Deze wordt het meest in de badkamer gebruikt. Ze zijn groot genoeg om je na het baden of douchen mee af te drogen. Je kunt ze makkelijk om je natte haar heen wikkelen.

Baddoek 60 x 110 cm

De daarop volgende maat is de baddoek van 60 x 110 cm. Baddoeken geven je extra comfort. Van alles net iets meer, en dat is erg prettig.

Douchelaken 70 x 140 cm

Onder “grote handdoek” verstaan wij het douchelaken 70x140cm. Omdat de handdoek zo groot is, kan je hem makkelijk om je heen slaan.

Uiteraard hebben wij bij de meeste handdoek series ook de bijhorende washandjes en zijn al onze producten te personaliseren door het artikel te laten borduren met naam, logo of tekst.

Met vragen of opmerkingen vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Graag je emailadres en/of telefoonnummer invullen.