strandlaken

Standaard afmeting van een strandlaken is 100x210cm

Strandhanddoek bestellen? Keuze genoeg!

Ga je een weekje kamperen, op strandvakantie naar Spanje of een dagje naar het zwembad? Een mooi strandlaken is dan echt onmisbaar. Wij bieden uiteraard een ruim assortiment strandhanddoeken! In verschillende dessins maar ook in veel kleuren uni, speciaal om te personaliseren.

  • Strandlakens van topmerken zoals The One Towelling en ARTG
  • Volop keuze qua materiaal, kleur, maat en prints
  • Strandlaken groot met afmeting van 100 x 210 cm
  • Strandlaken met naam (optioneel)

Onze hippe strandlakens zijn net als alle andere handdoeken uitgebreid getest door ons familie testpanel. Het oordeel? De strandhanddoeken zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst comfortabel. De meeste strandlakens hebben een afmeting van 100x210cm, wat voor de meeste mensen betekent dat je voeten niet in het zand hoeven te liggen.

Uniek cadeau of relatiegeschenk

Strandlaken borduren met naam

Wil je jouw strandhanddoek eenvoudig terug kunnen vinden na het zwemmen of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Laat dan een strandlaken borduren met naam of unieke tekst. Je kan kiezen uit verschillende kleuren én verschillende lettertypes. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je unieke strandlaken eruit komt te zien! Voortaan steel jij dus de show met je persoonlijke strandlaken met naam!