Kinderbadjassen

Kinderbadjassen

De kinderbadjassen zijn er voor jongens en meiden vanaf 6 maanden tot en met 16 jaar. Zo hebben wij leuke baby- en peuter badjassen vanaf maatje 68, maar wij hebben ook trendy badjassen voor tieners, tot en met maat 164. Natuurlijk kun je diverse modellen kinderbadjassen vinden, zoals lange en korte modellen, kinderbadjassen met prints en ochtendjassen in verschillende kleuren. Wil je een heerlijk warme ochtendjas voor je kind kopen met een zachte capuchon? Dan hebben wij de perfecte badjas voor jouw kind.

Een zachte meisjes badjas in verschillende kleuren

Je kunt bij ons goed terecht voor een badjas voor een meisje dat houdt van ‘zoete’ mode. Veel jongedames houden van roze kleding. In het assortiment kom je diverse felroze en lichtroze kinderbadjassen tegen. Natuurlijk wil niet ieder klein prinsesje een echte meisjes badjas. Gelukkig zijn er nog heel veel andere leuke kleurtjes in ons online aanbod te vinden. Daarnaast kun je bij ons uiteraard ook een badjas voor meiden kopen die al wat ouder zijn.
Een roze badjas is natuurlijk fantastisch voor de jongedames, maar de stoere jongens halen hier vaak de neus voor op. Roze is helemaal niet stoer genoeg! Zoek je een badjas voor een jongen die van voetbal houdt? Dan hebben wij een mooi exemplaar in het assortiment met een passend dessin.  Wij hebben een geschikte badjas voor alle jongens, in de meest uiteenlopende kleuren en kleurencombinaties. Vanzelfsprekend zijn de jongens badjassen van even goede kwaliteit als de meisjes badjassen.

De ochtendjas voor je kind online kopen

Je kunt bij ons niet zomaar een ochtendjas voor je kind kopen. Wij bieden je namelijk ook de mogelijkheid om een kinderbadjas met naam online te bestellen.

De trendy kinderbadjassen worden nóg leuker als er een mooie naam op staat. Wij personaliseren alle ochtendjassen voor kinderen graag. Je kunt de kinderbadjassen online bestellen en direct veilig afrekenen. Wij zorgen voor een snelle bezorging. De verwerkingstijd van het borduren is ongeveer 3-4 werkdagen.
Bestel dus snel die ene leuke kinderbadjas voor je kind of kleinkind.
Kies maat en kleur en bestel online en veilig die fantastische badjas.