Overzicht van producten van fabrikant Babiezz en Boyzz & Girlzz BADJASSEN

Babiezz en Boyzz & Girlzz 

Babiezz en Boyzz & Girlzz zijn twee merken die zich inzetten om de leukste badjassen voor baby’s en kinderen te maken. Baby’s, peuters, kleuters en grotere kinderen kunnen genieten van de heerlijk zachte badjassen van Babiezz en Boyzz & Girlzz. Natuurlijk zijn deze kleurrijke modellen te bestellen bij Badjasboetiek tegen een leuke prijs.Toont 1 - 17 van de 17 items
Toont 1 - 17 van de 17 items

Babiezz en Boyzz & Girlzz badjassen (Ondertekst)


Babiezz en Boyzz & Girlzz badjassen zijn speciaal ontworpen voor baby’s en (kleine) kinderen. Dit brengt uiteraard voordelen met zich mee. De babybadjassen van Babiezz zijn gemaakt van een heerlijk zacht en lekker warm materiaal. Een babybadjas van dit merk is comfortabel voor de allerkleinsten. Zij kunnen zich er gemakkelijk vrij in bewegen. De kinderbadjassen van Boyzz & Girlzz zijn te bestellen in diverse trendy kleuren. De hippe modellen spreken de jongens en meisjes van nu zeker aan.


Babiezz badjassen voor de allerkleinsten


De Babiezz badjassen zijn bedoeld voor pasgeborenen en peuters. De modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten. De felgekleurde badjas met capuchon is bijvoorbeeld te bestellen voor baby’s vanaf 6 maanden oud tot ongeveer 1,5 jaar oud, terwijl hetzelfde model voor kinderen te verkrijgen is tot en met maat 158. Je kunt van de babybadjassen makkelijk doorschuiven naar de kinderbadjassen in onze webwinkel. Voor alle kinderen, groot en klein, hebben wij comfortabele badjassen die lekker zacht en warm zijn.


Boyzz & Girlzz badjassen voor wat grotere kinderen


De Boyzz & Girlzz badjassen zijn er natuurlijk ook in diverse modellen. Ga voor een neutraal gekleurde badjas met kleuraccenten of kies voor een kleurrijk model. Er zijn veel verschillende badjassen van Boyzz & Girlzz beschikbaar. Alle badjassen van dit merk bezitten een uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Met een merkbadjas voor kinderen weet je zeker dat je goed zit op alle vlakken. De designs zijn leuk voor de kinderen en de kwaliteit ligt hoog. Dit laatste is dan vooral weer leuk voor de ouders natuurlijk.


De merken Babiezz en Boyzz & Girlzz


De merken Babiezz en Boyzz & Girlzz houden goed rekening met wat kinderen nodig hebben. Baby’s moeten veilige kleding dragen, waar geen losse elementen aan zitten die kunnen worden ingeslikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knoopjes. De Babiezz babybadjas is altijd optimaal veilig voor je baby om te dragen. De Boyzz & Girlzz badjas biedt kinderen een hoog comfort. De kinderbadjassen zijn heerlijk zacht en hebben huidvriendelijke eigenschappen. De kinderen zullen de badjassen van Boyzz & Girlzz gegarandeerd met plezier dragen. Ga voor traditioneel blauw of roze, of maak een keuze uit de vele andere hippe kleuren.


Babiezz en Boyzz & Girlzz online bestellen


De leukste baby- en kinderbadjassen staan voor je klaar in het assortiment van Badjasboetiek. Je vindt bij ons de meest moderne en kleurrijke modellen voor jongens en meisjes. Als je een badjas voor kinderen wilt bestellen, dan heb je bij ons meer dan voldoende keuze. Voor een merkbadjas voor kinderen zijn de badjassen van Babiezz of het merk Boyzz & Girlzz zeker de moeite waard. Wij kunnen de badjassen ook van naam voorzien wanneer je dit wilt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op