Overzicht van producten van fabrikant IRRESISTIBLE

Irresistible

Irresistible badjassen worden met een passie voor comfort gemaakt. Het merk heeft daarom meer comfortproducten in de collectie opgenomen. Zo zijn er ook Irresistible huispakken en onesies of jumpsuits. Alles om heerlijk te ontspannen in je vrije tijd, met een comfortabele outfit aan. De Irresistible mode is natuurlijk online bij Badjasboetiek te bestellen.

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Irresistible damesmode


Irresistible damesmode is daadwerkelijk onweerstaanbare mode, zoals de merknaam het eigenlijk al aangeeft. Wanneer je een Irresistible badjas draagt, dan voel je je gegarandeerd aantrekkelijk. Dit kan natuurlijk niet zomaar van iedere merkbadjas worden gezegd. Uiteraard zijn er wel meer merken die elegante en charmante badjassen op de markt brengen, zoals J-J Products en Pastunette. De Irresistible badjassen zijn echt ontworpen voor dames die er ook leuk uit willen zien als zij voor de buis hangen of in een wellness center van een drankje genieten.


Een hoog comfort met Irresistible mode


Irresistible mode heeft unieke kwaliteiten te bieden waar elke vrouw van kan genieten. Voor het ontwikkelen van de Irresistible huispakken wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een zeer zacht, soepel en behaaglijk materiaal. De stof voelt aangenaam aan op de huid en laat je echt genieten van een gevoel van luxe om je heen. Er zijn neutraal gekleurde Irresistible huispakken, maar je kunt ook gaan voor een lekker fel gekleurd Irresistible huispak. Hier is het roze huispak in ons assortiment een mooi voorbeeld van.


Irresistible badjassen, huispakken en onesies


Tegenwoordig zijn onesies, of jumpsuits, ook erg in trek. Het merk Irresistable gaat goed mee met de trends en heeft dan ook diverse jumpsuits ontwikkeld. Je kunt bij ons een comfortabel warme Irresistible onesie met capuchon kopen. Deze kleurrijke Irresistible jumpsuit laat zien dat je ook heel trendy en hip kunt zijn in je huispak.


Velours badjassen van Irresistible


Ieder seizoen vraagt om een andere relaxoutfit. In de zomer zal je waarschijnlijk iets luchtigs willen dragen. Een echte zomer badjas is dan natuurlijk ideaal. Bij Badjasboetiek kun je een complete collectie zomer badjassen vinden. In de winter kun je het snel fris krijgen wanneer je enkel een zomer badjas draagt. Dan is een lekker warme velours badjas vaak aangenamer. Irresistible badjassen zijn er in diverse materialen, ook in velours. Dit luxe materiaal houdt je lekker warm in de frissere perioden van het jaar, zeker als je de badjas over een comfortabele jumpsuit of een huispak heen draagt.


Irresistible damesmode kopen bij Badjasboetiek


Het merk Irresistible heeft veel fans en dat is zeker niet voor niets. Of je nu zoekt naar een damesbadjas of een fijn huispak; de damesmode van Irresistible biedt je altijd een optimaal comfort. Je kunt de Irresistible damesmode direct online bestellen bij Badjasboetiek. Wij hebben een leuk assortiment voor je klaarstaan en jij bepaalt hoe je betaalt. Heb je nog vragen of wil je advies van een enthousiaste medewerker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.