MEDAILLON

Filters

Medaillon damesmode

Medaillon badjassen zijn echte juweeltjes. Wanneer je een Medaillon badjas aantrekt heb je eigenlijk het gevoel alsof er een luxe deken om je heen valt. Heerlijk voor ieder seizoen. De badjassen van Medaillon zijn er in diverse modellen, waardoor iedere vrouw wel een mooi model kan vinden in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de elegante damesbadjas met rits. Dit model is heel praktisch wanneer je zeker wilt weten dat de badjas altijd tot de juiste hoogte gesloten blijft. Het moderne model laat direct ook zien dat Medaillon een merk is dat goed met de tijd mee gaat.

Medaillon badjassen en huispakken

Medaillon huismode bestaat zeker niet alleen uit een collectie badjassen. De Medaillon damesmode is veel meer dan dat. Je kunt bijvoorbeeld ook bij dit merk terecht wanneer je zoekt naar een comfortabel en behaaglijk huispak. Ook in het assortiment huispakken van Medaillon kun je voldoende verschillende modellen vinden om een goede keuze te kunnen maken. Hou je van trendy en elegant? Dan is het fleece huispak misschien wel het ideale huispak voor jou.

Trendy badjassen voor dames

Medaillon biedt elegante badjassen en huispakken met een trendy twist. De modellen uit de collectie van dit merk zijn dan ook in geen geval oubollig te noemen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de chique ornament dames badjas. Deze badjas laat je zien hoe mooi trend samengaat met stijl. De badjas straalt pure klasse uit, maar heeft toch ook iets eigentijds en unieks in het ontwerp. Zo heeft het merk Medaillon nog veel meer interessante designs in het assortiment die vrouwen met een sterke modesmaak zeker aan zullen spreken.

Luxe huispakken van Medaillon

De luxe huispakken van Medaillon zorgen ervoor dat jij makkelijk optimaal kunt ontspannen op die vrije momenten thuis. Maak jij je klaar voor een gezellig avondje op de bank met een goede film? Dan voel jij je natuurlijk het prettigst in een comfortabele en behaaglijke outfit waarin je je ook nog eens heel makkelijk beweegt. Hier zijn de Medaillon huispakken ideaal voor. Heb je het snel fris? Dan kun je er natuurlijk ook een merkbadjas van Medaillon overheen dragen. Zoek je toch iets moois van een ander merk? Ook de luxemerken Charmorof Pastunette zijn bij ons vertegenwoordigd.

Medaillon badjassen en huispakken online bestellen

Medaillon huispakken en badjassen zijn meer dan de moeite waard. De trendy en stijlvolle huismode van Medaillon is geliefd bij vrouwen en dat is niet zonder reden. Een Medaillon huispak of badjas biedt je altijd het hoogste comfort. Je kunt de producten van het merk Medaillon online bestellen bij Badjasboetiek. Wij verwerken je order snel, zodat je er spoedig van kunt gaan genieten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.