PASTUNETTE

Pastunette badjassen

Pastunette badjassen zijn er voor zowel heren als dames. De damesbadjassen van dit merk kunnen worden omschreven als elegant, stijlvol en toch ook heel trendy. Dit zijn badjassen waar een vrouw echt in gezien mag worden. De Pastunette badjassen voor dames zijn absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een badjas die je echt het gevoel van luxe geeft. Natuurlijk zijn er ook herenmodellen te vinden in de collectie van Pastunette. Wanneer je op zoek bent naar een elegante herenbadjas, dan kun je in het assortiment van dit merk zeker vinden wat je zoekt.

Pastunette huismode voor hem en haar

Dit populaire merk biedt Pastunette herenmode voor alle mannen, of je nu houdt van een elegante stijl of juist van wat meer casual huismode. Ditzelfde geldt voor de Pastunette damesmode. Het is duidelijk dat dit merk goed rekening houdt met verschillende smaken en persoonlijke voorkeuren. Er is veel diversiteit te vinden in de collectie van het merk Pastunette. Kun je hier toch geen model vinden dat echt goed bij je past? Dan zijn er natuurlijk nog eindeloos veel andere merken goed vertegenwoordigd bij Badjasboetiek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de collectie van Charmor of Medaillon.

Een luxe Pastunette winter badjas

Badjassen zijn er van verschillende materialen. Zo zijn er dunne badjassen voor in de zomer, perfect voor als het lekker warm weer is buiten. Daarnaast is er natuurlijk ook de badjas met voering, ideaal voor de winter. Een Pastunette winter badjas is een comfortabele badjas die je goed warm houdt in het koudere seizoen. Voor een goede winter badjas voor dames zit je bij dit merk zeker goed. Kijk bijvoorbeeld eens bij de luxe winterbadjas met voering. Een enkele blik op dit model is voldoende om te weten dat dit een perfecte winterbadjas is om je warm en behaaglijk in te voelen.

Comfortabele huispakken van Pastunette

Pastunette huismode biedt altijd een hoog comfort. De ontwerpers van de kleding van dit merk weten precies wat nodig is om het hoogste niveau van luxe te bereiken in de ontwerpen. De Pastunette huispakken zorgen ervoor dat je het lekker warm hebt, dat je kunt genieten van een zachte stof en dat je je lekker kunt bewegen. Een huispak van Pastunette is daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. Natuurlijk heeft Badjasboetiek ook diverse huispakken van andere merken.

Pastunette mode online bestellen bij Badjasboetiek

Je kunt de Pastunette mode online bestellen in onze webwinkel. Je betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs en je kunt zelf aangeven hoe je wilt betalen. Dit kan direct, maar ook achteraf betalen is mogelijk. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je jouw Pastunette mode snel in huis hebt. Kun je geen keuze maken en wil je advies van ons? Wij zijn er natuurlijk om je verder te helpen. Neem dan contact met ons op.