TENDERNESS

Filters

Tenderness mode

Tenderness mode is meer dan alleen een collectie badjassen voor dames. Ook voor huispakken van zachte kwaliteit zit je bij dit merk zeker goed. Het merk heeft een mooie collectie comfortabele huispakken voor je klaarstaan welke je ook onder je badjas van het merk kunt dragen in de winter. Diverse huispakken, zoals het velours huispak, zijn zelf al behaaglijk war, en goed geschikt om te dragen in de winter.

Kleurrijke Tenderness badjassen voor dames

De Tenderness badjassen voor dames zijn er in veel verschillende kleuren. Geen vrouw is gelijk en dit betekent natuurlijk ook dat vrouwen lang niet allemaal dezelfde voorkeuren hebben als het om een merkbadjas gaat. Er zijn vrouwen die houden van stijlvol, van charmant of op en top vrouwelijk, maar er zijn ook dames die houden van sportief, trendy en kleurrijk. Voor een vrolijk gekleurde badjas zit je zeker goed bij Tenderness, maar ook als je voorkeur uitgaat naar een stijlvol model in een effen kleur kun je dit assortiment aanspreken. Deze merkbadjassen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen, voor elke vrouw.

Tenderness huispakken voor een optimaal comfort

Tenderness badjassen en huispakken worden ontworpen door een gedreven team ervaren designers. Het merk heeft de goede kwaliteiten in het verleden al bewezen, maar weet met ieder model toch weer al het voorgaande te overtreffen. Dit betekent dat je met een Tenderness huispak of badjas uit het huidige assortiment altijd zeker kunt zijn van de optimale kwaliteit. Je geniet van zachtheid, van behaaglijkheid en van luxe. Is een merkhuispak van Tenderness nét niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze huispakken collectie. Er staan nog veel meer interessante modellen op je te wachten in onze webwinkel.

Een mooie collectie damesmode van Tenderness

De collectie damesmode van Tenderness is veelzijdig. Je kunt erin terecht voor een fijn huispak voor dames, maar je kunt uit deze collectie ook een mooie damesbadjas kopen. Het merk Tenderness houdt van een divers assortiment om zo veel mogelijk dames van dienst te kunnen zijn met een mooi model dat direct aanspreekt. Toch kan het natuurlijk altijd zijn dat jij net een andere smaak hebt. Een smaak is immers heel persoonlijk. Gelukkig heeft Badjasboetiek dan ook nog diverse andere collecties voor je klaarstaan, zoals die van Ringella of Puro. Neem gerust een kijkje.

Tenderness mode online bestellen bij Badjasboetiek

Het merk Tenderness staat voor comfort, stijl, trend en luxe. Dit label biedt je merkbadjassen waar je echt van kunt genieten, thuis of bijvoorbeeld in een wellness center. Je kunt de Tenderness damesmode direct online bestellen in onze webwinkel. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen, dus om de prijskaartjes hoef je het zeker niet te laten. Neem gerust eens contact met ons op als je vragen hebt over de Tenderness huismode voor dames. Wij adviseren en informeren je graag.