Dalaman hamamdoek geel

26,95

Op werkdagen vóór 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Hamamdoek dalaman

Afmeting 100 x180 cm. Vele vrolijke kleuren beschikbaar.

100% Turkse katoen, zonder toevoeging van verschillende polymeren,
waardoor de absorptie en gebruiksgemak gegarandeerd is.

Op voorraad

Bewerk velden Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden!

X
Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden!

Borduring

Kleur borduring

Opties

Tekst voorkant

Tekst achterkant

Tekst achterkant (2e regel)

Badtextiel

Alle velden moeten zijn ingevuld.

Borduring voorbeeld


Borduring tekst voorbeeld

Heeft u de juiste kleur en maat geselecteerd? Indien dit niet het geval is graag annuleren en eerst de juiste kleur te selecteren. Onderstaande kleur is een indicatie en dient alleen als voorbeeld. Verder met bestellen
Categorieën: ,

Die hamamdoek uit Dalaman in jouw kast?

Hamamdoeken bestellen in Nederland? Dat kan natuurlijk bij Hippe Handdoeken. Ben jij op vakantie geweest naar Dalaman en heb je daar kennis kunnen maken met de heerlijke kwaliteiten van de traditionele hamamdoek uit Turkije? Dan wil je hier natuurlijk thuis ook van kunnen genieten. Heb je spijt dat je geen hamamdoek uit Dalaman hebt meegenomen? Geen zorgen, want bij Badjasboetiek kun je hamamdoeken kopen die hetzelfde zijn als de traditionele hamamdoek uit Turkije.

Hamamdoek dalaman

Als jij een echte Dalaman hamamdoek in je kast wilt hebben, dan kun je deze fijne hamamdoek kopen vanuit ons veelzijdige assortiment. De laatste tijd hebben wij ons aanbod hamamdoeken online flink uitgebreid. Waarom? Omdat steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel en praktisch de hamam handdoek is. Tegenwoordig wordt de hamam handdoek zeker niet meer alleen gebruikt voor in islamitische badhuizen of de sauna. We nemen de hamamdoeken ook graag mee naar het strand. De hamamdoek wordt dan ook wel eens omschreven als een lichtgewicht strandlaken. Toch is de hamam handdoek nog een stuk veelzijdiger. Deze kun je bijvoorbeeld ook uitstekend gebruiken in je eigen badkamer. Zo kun je altijd genieten van je eigen Dalaman hamamdoek thuis.

De ideale hamamdoek voor thuis

Een hamamdoek voor thuis is natuurlijk heerlijk. Hamamdoeken bezitten unieke kwaliteiten en kenmerken. Je kunt niet alleen kiezen voor een Dalaman hamamdoek, maar er zijn ook andere varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hamam handdoek Bodrum? Deze is gemaakt van 100% Turkse katoen en is beschikbaar in meerdere dessins. Daarnaast kun je bij ons ook de hamamdoek Marmaris kopen, eveneens van 100% Turkse katoen en te bestellen in diverse frisse kleuren.

Online Dalaman hamamdoeken bestellen

Als je tijdens je vakantie in Dalaman de hamamdoeken hebt leren kennen dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je er in de toekomst het liefst altijd van wilt genieten. Je kunt de hamamdoek in de sauna gebruiken, in je badkamer thuis of meenemen naar stranden en recreatiemeren. Ze zijn echt multifunctioneel. Dan is er nog een heel groot voordeel. Hamamdoeken nemen namelijk veel minder ruimte in de kast in dan bijvoorbeeld gewone badlakens. Dalaman hamamdoeken zijn lekker dun en bezitten toch uitstekende kwaliteiten. Het is dan ook niet zonder reden dat je nu ook online Dalaman hamamdoeken kunt bestellen in Nederland. Dit heeft alles te maken met de toenemende populariteit van de Turkse hamamdoek.

De hamamdoek in Nederland

Steeds meer mensen maken kennis met de hamamdoek in Nederland. Soms gebeurt dit in de traditionele badhuizen die in ons land kunnen worden bezocht, maar er zijn ook mensen die na hun vakantie in Turkije in Nederland op zoek gaan naar de traditionele Turkse hamamdoeken. Het is dan ook hét pareltje onder de wellness producten tegenwoordig. We zien de hamamdoek in Nederland steeds vaker voorbij komen. Het zijn vooral de voordelen van de hamamdoek die voor Nederlanders zo aantrekkelijk zijn. De hamamdoeken zijn namelijk gemaakt van hoge kwaliteit Turkse katoen. Daarnaast nemen zij vocht in snel tempo op en zijn de hamamdoeken ook zo weer droog. Ze nemen in de kast niet veel ruimte in doordat zij lekker dun zijn en de traditionele kwastjes zorgen voor het echte vakantiegevoel. Dit zijn nog maar een paar van de voordelen van hamamdoeken!

Bestel jouw hamamdoek uit Dalaman

Wil jij elke dag kunnen genieten van jouw eigen hamamdoek uit Turkije? Bestel dan een Marmaris, Bodrum of bijvoorbeeld Dalaman hamamdoek bij Hippe Handdoeken. Je hebt bij ons een ruime keuze aan hoogwaardige en toch voordelige hamamdoeken. Je bestelt eenvoudig online, betaalt op veilige wijze en kunt op heel korte termijn al genieten van jouw eigen hamam handdoeken. Natuurlijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je meer informatie of advies wilt over onze Dalaman hamamdoeken.