Saunakilt

Filters

Vossen heren Will wafel saunakilt Wit

 24,95

Vossen heren Will wafel saunakilt Navy

 24,95

Vossen dames Well wafel saunakilt Navy

 24,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Kobaltblauw Dames en Heren

Vanaf:  29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Roze Dames

 34,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Paars Dames

 34,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Zand Heren

 29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Aquablauw Dames en Heren

Vanaf:  29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Limegroen Dames en Heren

Vanaf:  29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Grijs Dames en Heren

Vanaf:  29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Navy Dames en Heren

Vanaf:  29,95

ARTG Towelzz Sauna kilt Badstof Zwart Dames en Heren

Vanaf:  29,95

Saunakilt

Een saunakilt biedt dezelfde hoge kwaliteiten als een saunahanddoek, maar toch is het zo dat sommige mensen liever voor een saunakilt kiezen. Dit heeft dan ook niets met de kwaliteit of het absorberend vermogen te maken. Het gaat erom dat het niet iedereen lukt om een handdoek op die manier vast te knopen dat deze goed blijft zitten. Hierdoor zijn sommige mensen bang dat de saunahanddoek afvalt op een vervelend moment. Dit kan je niet gebeuren met een saunakilt. Door de praktische band die erin verwerkt is blijft deze altijd goed op de juiste plek zitten. Je hoeft nooit bang te zijn dat de saunakilt op een onverwacht moment afvalt of zelfs maar afzakt.

Een heren kilt of dames kilt voor de sauna

Veel mensen voelen zich een stuk zekerder met een sauna kilt. Voorheen, toen de sauna kilts nog niet in de handel waren, moest iedereen wel gebruik maken van een handdoek of een badjas. De handdoek is makkelijk om rond de middel te slaan, maar bij een iets te enthousiaste beweging kan deze ook makkelijk van het lichaam vallen wanneer deze niet goed om het lichaam is gebonden. Dit heeft voor veel mensen al wat gênante momenten opgeleverd. Gelukkig kunnen de meeste mensen er achteraf wel om lachen. Met een heren kilt of een mooie dames kilt kun je dergelijke situaties in de toekomst gemakkelijk voorkomen.

Ook voor heren en dames badjassen

Natuurlijk kan het zijn dat je het niet prettig vindt om met blote schouders rond te lopen in een wellness center. Dan is het een betere optie om een sauna badjas te kopen. Badjasboetiek heeft een ruim assortiment heren badjassen in diverse modellen. Daarnaast zijn er ook elegante dames badjassen die je uitstekend kunt dragen in een wellness center. Als jij je zekerder of prettiger voelt in een sauna badjas, dan bieden wij je ook hier een ruime keuze in. Je kunt bij ons de populaire Pastunette badjassen bestellen en daarnaast zijn de Cawö badjassen ook goed vertegenwoordigd in ons online aanbod.

Een ruim assortiment sauna handdoeken

Voel jij je wel zeker in een zachte sauna handdoek en vind je juist een saunakilt niet prettig? Dit kan natuurlijk ook! In dit geval kun je een kijkje nemen in ons assortiment saunahanddoeken. Er staan veel verschillende modellen voor je klaar. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren, dus ga online op zoek naar de sauna handdoek die het best bij jou past.

Eenvoudig online een goede saunakilt bestellen

Wil jij tijdens je volgende bezoek aan de sauna genieten van een mooie en luxe saunakilt? Je kunt bij ons altijd een trendy saunakilt bestellen in de webwinkel. Betaal direct veilig online of betaal achteraf als je dit prettiger vindt. Wij zorgen voor een snelle bezorging. Wil jij meer informatie of advies bij het maken van je keuze?