Velours badjas

Een velours badjas is eigenlijk altijd een goede keuze. Velours is een fijn materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Het voelt aangenaam zacht aan op de huid en valt soepel om het lichaam heen. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen deze badjas omschrijven als de meest luxe badjas die er te krijgen is. Toch kun je bij ons een mooie dames badjas van velours of een veloursbadjas voor heren kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij staan vanzelfsprekend garant voor de hoge kwaliteit van al onze badjassen, waaronder natuurlijk ook de kinderbadjassen in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten lang kunnen genieten van hun aankoop.

Een velours badjas of een fluwelen badjas?

De badjas van velours wordt vaker verward met de fluwelen badjas. Dit is ook niet heel vreemd. Wanneer we het woord ‘velours’ vanuit het Frans naar het Nederlands vertalen, dan is ‘fluweel’ de letterlijke vertaling. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak denken dat de velours badjas hetzelfde is als de fluwelen badjas. In werkelijkheid klopt dit niet helemaal, al is het verschil eigenlijk te verwaarlozen.

Diverse zachte badjassen van velours

Als je een luxe heren badjas van velours wilt kopen, dan kun je ons assortiment eens doornemen. Hierin vind je namelijk veel verschillende modellen van de velours badjas voor heren. Er zijn speciale lange en smalle modellen in het assortiment te vinden en er zijn grote en lange maten beschikbaar. Daarnaast zijn natuurlijk alle tussenliggende maten ook vertegenwoordigd. Ditzelfde geldt voor de badjas voor dames. Je kunt de meest verschillende modellen, kleuren en varianten vinden als jij een dames badjas wilt kopen.

Ontspannen in een velours ochtendjas

Niets is aangenamer dan in de morgen direct vanuit bed in je velours ochtendjas te ‘springen’. Je bed is natuurlijk heerlijk warm en veel mensen zien er tegenop om het bed uit te stappen. Een ochtendjas maakt dit een stuk minder vervelend, want de zachte stof warmt je direct op. Je kunt je helemaal verstoppen in deze hoge kwaliteit badjas. De velours modellen zijn dan ook ideaal te gebruiken als winter badjas. Je zult het zeker niet koud krijgen!

Een mooie velours badjas bestellen

Zoek je een mooie, luxe en elegante velours badjas voor dames of voor heren? Ons assortiment biedt je meerdere stijlvolle modellen in verschillende kleuren en maten. Ook voor de heren en de kinderen hebben wij badjassen in verschillende stoffen. Maak je keuze direct online. De meeste badjaasen zijn uit voorraad leverbaar. Wij staan graag voor je klaar.