Sjaalkraag badjas

Filters

Grijze heren badjas met contrasterende bies

 39,95

Beige heren badjas met contrasterende bies

 39,95

Blauwe heren badjas met contrasterende bies

 39,95

Medaillon dames ochtendjas V-motief en gouddraad

 39,95

Blauwe Pastunette heren ochtendjas

 49,95
Aanbieding!

Sale! Pastunette dames ochtendjas blauw met witte sjaalkraag

 59,99  30,00
Aanbieding!

Sale! Vlotte dames ochtendjas Pastunette wit

 70,00  30,00
Aanbieding!

Sale! Vlotte dames ochtendjas Pastunette roze

 70,00  30,00
Aanbieding!

Sale! Pastunette grijze omkeerbare fleece dames badjas

 69,99  40,00

Cawö rode dames badjas met sjaalkraag in velours kwaliteit

 149,95

Sjaalkraag badjas

Een sjaalkraag badjas is een luxe badjas waarin je je optimaal kunt ontspannen. Er wordt gesproken van een sjaalkraag, omdat de kraag een overslag heeft. Hierdoor heeft deze wel iets weg van een sjaal. De naam van deze badjas voor dames en heren is dan ook makkelijk te verklaren. Deze overslag in de kraag van de badjas zorgt ervoor dat de huid bij de nek niet in aanraking komt met een naad. Er zijn mensen die hier huidirritaties van krijgen. Dit is met de badjas met sjaalkraag dus niet mogelijk. Het enige dat je aan de huid voelt is de heerlijk zachte stof van de heren of dames badjas. Kies je toch liever voor een badjas met capuchon? Die hebben we natuurlijk ook in ons online assortiment.

Een zachte badjas met sjaalkraag

De badjas met sjaalkraag wordt gemaakt uit meerdere materialen. In de webwinkel van Badjasboetiek zijn meerdere materialen goed vertegenwoordigd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een katoenen badjas, maar ook voor een badjas van velours, fleece of microvezel. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Iedereen heeft andere voorkeuren. Uiteindelijk is het natuurlijk vooral belangrijk dat jij kunt genieten van een badjas in een stof die jij prettig vindt.

Moderne badjassen voor dames en heren

Badjasboetiek heeft moderne badjassen voor iedereen. Wij hebben een collectie stijlvolle badjassen voor dames. Je vind de meest verschillende modellen, van kort tot lang en van smal tot groter. Naast de collectie dames badjassen hebben wij natuurlijk ook een mooi assortiment badjassen voor heren samengesteld. Wij stellen onze collecties nauwkeurig samen door de badjassen zelf te testen op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij jou altijd garanderen dat je een goede badjas koopt in onze webwinkel. Wij zetten ons graag in voor een 100 procent klanttevredenheid. Dit start voor ons bij het garanderen van de beste kwaliteit.

Badjassen voor meisjes en jongens

Als je een sjaalkraag badjas voor dames zoekt, dan kun je bij ons vinden wat je zoekt. Wil je juist een heren badjas met sjaalkraag kopen? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Badjasboetiek. Hier houdt het nog altijd niet op. Wij hebben namelijk ook een leuke collectie trendy kinderbadjassen. Wil je een badjas voor je kind kopen? Dan bieden wij een ruime keuze aan modellen in de leukste kleuren en met trendy prints. Of je nu een badjas voor jongens zoekt of een badjas voor een meisje. Wij hebben het voor je. Natuurlijk zijn de kinderbadjassen te bestellen in veel verschillende maten.

Een badjas kopen bij Badjasboetiek.nl

Wil jij een moderne sjaalkraag badjas kopen van goede kwaliteit? Dan dit je bij ons altijd goed. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit en het luxe comfort van al onze badjassen. Je kunt de gewenste sjaalkraag badjas bestellen tegen een scherpe prijs.