Verzenden en retourneren

Tijdens de maanden november en december kunnen artikelen geretourneerd worden tot 14 januari 2020, exclusief gepersonaliseerde producten.

Verzending

Nadat het bedrag bij Badjasboetiek op de rekening staat, wordt je bestelling binnen twee werkdagen via Post.nl aangeboden. Mocht het langer duren, dan stellen wij je daarvan op de hoogte en heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Wij maken het aankoopbedrag dan binnen dertig dagen weer naar jou over. Post.nl bezorgt over het algemeen de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.

Bij ‘niet thuis’ wordt het pakketje op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Kan de bezorging dan nog niet plaatsvinden dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor/vestiging waar jouw bestelling gedurende een periode afgehaald kan worden. Voor het niet tijdig bezorgen door Post.nl, kan Badjasboetiek niet aansprakelijk worden gesteld.

De verzending van jouw bestelling is Gratis.
Badjasboetiek kan ook pakketjes met handdoeken of badjassen naar het buitenland versturen. Neem voor de tarieven die hierbij gelden contact met ons op, want dit kan erg variëren.

Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden, Badjasboetiek zal je hiervan op de hoogte houden.

Wil je meer weten over de verzendmethode of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je aankopen bij Badjasboetiek. Tijdens de maanden november en december kunnen artikelen geretourneerd worden tot 14 januari 2020. Exclusief gepersonaliseerde artikelen.

Zend ons svp een mail met reden naar info@badjasboetiek.nl. Na ontvangst zal Badjasboetiek.nl een retournummer geven.

Na ontvangst van het retournummer kun je het pakket via ons Antwoordnummer 214, 8440XD Wolvega retour zenden. Geef het pakket af bij een Postnl servicepunt bij jouw in de buurt.

Het pakketje wordt enkel door Badjasboetiek geaccepteerd als het voorzien is van het door Badjasboetiek afgegeven retournummer. Na ontvangst en controle van de retourzending storten we het aankoopbedrag minus de retourkosten van €5,70 terug op je rekening. 

Belangrijk om te weten...

  • Het spreekt vanzelf dat het artikel ongebruikt is.
  • Het wordt alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd is, niet ruikt naar parfum of deodorant en wij er geen haren op aantreffen.
  • Je mag de artikelen dus best uit de doos halen om te kijken of het is wat je dacht en passen, maar niet ontdoen van de beschermende delen en kaartjes.
Het pakketje kan ook eventueel gefrankeerd gestuurd worden naar het volgende adres: Badjasboetiek Zeeweegbree 15-8 8472 BD Wolvega.

Retourformulier

Wil je s.v.p. aangeven wat de reden is van retour zending, bijvoorbeeld, materiaal valt tegen, maat past mij niet of e.d., hiermee kunnen wij bepalen wat er eventueel verbeterd kan worden in de informatie bladen.